MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Szijártó Csaba szálloda igazgató, Anna Grand Hotel

Találatok száma: 3

 

2014.09.09   10-15%-kal több vendég a szállodákban

Ez a nyár gyenge volt, halljuk sokszor a véleményt. Az időjárás bizony nem volt kegyes a strandolókhoz és ezzel együtt a fürdőhelyi büféket üzemeltető vállalkozókhoz sem. Ez azonban nem vetette vissza a nyári vendégforgalmat Balatonfüreden, sőt. A nagyobb helyi hotelek vezetői mind 10-15%-os vendégforgalom növekedésről számoltak be, van olyan szálloda, amely az eddigi legsikeresebb idényt tudhatja maga mögött.

 

2013.09.19   Az őszi-téli szezonban is sok vendéget vár az Anna Grand Hotel

A csaknem teltházas főszezon után az őszi-téli időszakra is sok előfoglalás érkezett az Anna Grand Hotelbe. Az egyéni vendégek helyett ilyenkor már inkább a csoportok vannak többségben. A fürediek továbbra is 20%-os kedvezménnyel használhatják a szálloda wellnes részlegét. A Vivamus borüzlet, a Borharapó borospince pedig kóstolókkal és bemutatókkal várja a vendégeket.

 

2013.03.26   Az Anna Grand Hotel az év wellness szállodája

Az Intercontinental Budapest báltermében hatszáz vendég jelenlétében adták át a Best of Budapest & Hungary díjakat. A balatonfüredi Anna Grand Hotel tulajdonosai Lengyel Ernő és felesége nem először vehette át itt Az év wellness szállodája díjat. Stábunknak a hotel új igazgatója a cukrászat országos sikereiről is beszélt.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT