MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Tóth Krisztina Quasimodo emlékdíjas

Találatok száma: 2

 

2016.04.11   József Attila része identitásunknak

József Attila 20. századi posztumusz Kossuth- és Baumgarten-díjas magyar költő, a magyar költészet egyik legkiemelkedőbb alakja. Születésnapján április 11-én minden évben a verseké a főszerep, ekkor ünnepeljük a költészet napját. Balatonfüreden a Kisfaludy Galériában egésznapos programmal várták az érdeklődőket, volt közös versolvasás, koncert és irodalmi beszélgetés is.

 

2008.09.06   Összefoglaló a Quasimodo Költőversenyről 2. rész

16. alkalommal rendezték meg Balatonfüreden a Salvatore Quasimodo nemzetközi költőversenyt. A kétnapos rendezvénysorozat alatt könyvbemutatók, kiállítások, irodalmi kerekasztalbeszélgetések várták az érdeklődőket. A főszerep azonban természetesen a pályázó verseké volt. Idén az emlékdíjat Tóth Krisztina, a különdíjat pedig Barna T. Attila kapta. Most közel 20 percben megnézhetik, hogy milyen programok várták az érdeklődőket a 2 napos Quasimodo Költőversenyen.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT