MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Regdon László rendőr alezredes, osztályvezető, Közrendvédelmi és Közlekedésrendészeti Osztály, Balatonfüredi Rendőrkapitányság

Találatok száma: 3

 

2009.09.02   Rendőrségi hírek

Mai rendőrségi híreinkben a fő téma az iskolakezdés lesz, hiszen a gyermekek biztonsága nagyon fontos kérdés. A reggeli forgalmas közlekedésben könnyen történhet baleset.

 

2009.04.28   Közbiztonsági fórum

Megalakult a Balatonfüredi Kistérségi Közbiztonsági Egyeztető Fórum. Az utóbbi időben a közbiztonságban bekövetkezett bizalomcsökkenés miatt döntött úgy az Országos Rendőr Főkapitányság, hogy kistérségi szervezetek létrehozásával próbálja a közrend helyreállítását erősíteni. A füredi egyeztető fórumon a szakemberek mellett a térség polgármesterei és a civil szervezetek képviselői is jelen voltak.

 

2008.09.04   Fokozott közúti ellenőrzések

Fokozott közúti ellenőrzésekre kell felkészülniük a füredi autósoknak az ősszel is. A rendőrség szeretné elejét venni a sérüléses baleseteknek, ezt pedig ahogy mondják, csak rendszeres jelenléttel, sebességméréssel lehet elérni. A bírságok összege áprilistól jelentősen megemelkedett ezért sem érdemes kockáztatni. Ha sietünk inkább otthonról induljunk előbb.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT