MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Vajda Katalin festőművész

Találatok száma: 3

 

2016.05.31   Vajda Katalin kiállítása

Kizárólag új olaj és akvarell festményeket láthat a közönség Vajda Katalin kedden megnyílt kiállításán. A művész nem tagadja, eddig nem találta meg végső stílusát, a mai napig kísérletezőnek tartja magát, mostani tárlata is erre bizonyíték. "Technikák találkozása" a kiállítás címe, a művész olyan kísérletben fogott, amibe eddig csak kevesen. Ugyanazon képet, vagy annak egy kiragadott részletét két festéktípussal is elkészítette.

 

2014.07.11   Vajda Kati akvarelljei Arácson

A Füreden közismert Vajda Kati legújabb akvarell képeit láthatja a közönség, ezúttal Arácson. A művész a mai napig kísérletezőnek, és folyamatosan fejlődőnek tartja magát, szereti a nagy felületű akvarellpapírt, amin igazán szárnyalhat a fantáziája. A kép fontosabb részleteit tussal dolgozza ki, ami változatosságot és egyediséget kölcsönöz az alkotásoknak.

 

2013.06.14   "A világ három szemszögből"- kollektív kiállítás a Szabadidő Központban

Két füredi és egy veszprémi fiatal alkotó festményeiből nyílt kollektív kiállítás a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban. Végh-Mozgai Henit és Vajda Katit már jól ismerik a fürediek, Sörös Mária szürrealista képei azonban először láthatók a városban. A három különböző stílusú festő képei július 5-ig tekinthetők meg.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT