MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Scheiring Gábor országgyűlési képviselőjelölt, MSZP-Együtt 2014 PM Választási Szövetség

Találatok száma: 7

 

2014.03.22   Politikai reklám

A kormányváltó összefogás politikai reklámja.

 

2014.03.12   Politikai reklám

A kormányváltó összefogás politikai reklámja.

 

2014.03.05   Politikai reklám

Az Együtt-PM Szövetség, Összefogás politikai reklámja.

 

2014.02.21   Politikai reklám

Az Együtt-PM Szövetség politikai reklámja.

 

2013.11.28   Együtt-PM: 2014-ben kormányváltás lesz

Könnyen megismétlődhet 2014-ben az ami 2002-ben egyszer már megtörtént, hogy a választási győzelemben biztos FIDESZ hoppon marad, mert az emberek már tudják, hogy változás kell, hangzott el a csütörtökön megtartott ellenzéki lakossági fórumon. Scheiring Gábor, az Együtt-PM országgyűlési képviselő-jelöltje mellett, Jávor Benedek és Szabó Tímea, a Párbeszéd Magyarországért társelnökei beszéltek a kormány politikájáról.

 

2013.11.22   Együtt-PM: Az egykulcsos adóval a gazdagok jártak jól

Az egykulcsos adó bevezetése 444 milliárdos lyukat ütött a költségvetésben, ráadásul a magasabb keresetű emberek jobban jártak vele, mint a kiskeresetűek, vagyis az lakosság 80%-a, állítja az Együtt-PM. Ebben a témában tartott sajtótájékoztatót Balatonfüreden Scheiring Gábor, az Együtt-PM balatonfüredi országgyűlési képviselő-jelöltje is, aki fideszes politikusok fizetésén szemléltette, mennyivel többet vihetnek haza azok, akik eleve magasabb jövedelemmel rendelkeznek.

 

2013.09.27   Bemutatták az ellenzéki szövetség megyei képviselőjelöltjeit

Jogállamot, növekvő gazdaságot, jogállami elszámoltatást, félelem nélküli életet ígért Mesterházy Attila azon a sajtótájékoztatón, melyen Bajnai Gordonnal együtt mutatta be az ellenzéki szövetség közös, Veszprém megyei országgyűlési képviselőjelöltjeit. A 2. számú választókerületben Scheiring Gábort jelölik, aki neves gazdasági szakember és a térséghez is szorosan kötődik.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT