MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Domonkos Miklós borász

Találatok száma: 3

 

2009.08.25   Borhét záró

Augusztus 30-án vasárnap ér véget az idei borhetek Balatonfüreden. A huszadikai dömping után ezekben a napokban már kevesebb a vendég a borsátraknál, a kínálat azonban változatlanul bőséges. Mindenki kedvére válogathat a minőségi nedűk között. Jégbor, biobor és gyöngyöző bor is szerepel a kínálatban. Aki pedig kerülni akarja az alkoholt, megkóstolhatja az idei termésből készült mustot.

 

2008.12.12   Luca napi bor és halválogatás

A Veszprém Megyei Gasztronómiai Egyesület idén is megrendezte a Luca napi Bor- és Halmustrát , ezúttal a tihanyi Ferenc pincében. A balatoni halakból készült ételek és a hozzá illő borok bemutatása előtt idegenforgalmi és vendéglátóipari szakemberek számoltak be a 2008-as szezonról.

 

2008.09.20   Szüreti felvonulás

A hideg időjárás ellenére rengetegen vettek részt az elmúlt hétvégén a hagyományos füredi szüreti felvonuláson, melyet számos kísérőrendezvény tarkított. Volt néptánc, kirakodóvásár, utcabál. A Kisfaludy Galériában pedig a Közép-dunántúli régió borlovagrendjeinek ruháit bemutató kiállítás nyílt.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT