MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Váradi Károly r. ezredes, elnök, Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság

Találatok száma: 3

 

2010.12.21   Átadták a felújított rendőrkapitányság épületét

Kedden ünnepélyes keretek között átadták a felújított füredi rendőrkapitányság épületét. Az összesen 65 millió forintból megújuló főépület után várhatóan hamarosan megkezdik a "B" épület átépítését is. A pénzt három fél biztosítja a munkálatokhoz, a rendőrség épp úgy kiveszi részét mint a füredi önkormányzat. Az ünnepségen minden fél méltatta az évek óta kitűnően működő kapcsolatot.

 

2009.01.07   Váradi Károly ezredes nyugdíjba vonul

46 évnyi szolgálati idő után, túl a rendes nyugdíjkorhatáron most nyugállományba vonult Váradi Károly ezredes, aki 10 évig vezette a füredi rendőrkapitányságot. Elbúcsúztak tőle a kollégák a megyén és a füredi rendőrségen is, az ezredes ma is kitűnő fizikai állapotnak örvend, a nyugdíj tehát számára nem a pihenést fogja jelenteni.

 

2008.09.18   A rendőrség elégedett

Az imént is látott új mentőhajónak bizonyára sok dolga akad majd, ha folytatódik az idei tendencia, vagyis az, hogy ezen a nyáron 40%-kal több embert kellett kimenteni a tóból, mint 2007-ben. Ezt már egy füredi szezonzáró sajtótájékoztatón hallottuk, ahol a rendőrség beszámolt az idegenforgalmi idény tapasztalatairól.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT