MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Antal Bernadett elnökhelyettes, Balatonfüredi Turisztikai Egyesület

Találatok száma: 3

 

2010.04.27   Balaton Vágta 2010

Első alkalommal rendeznek Balaton Vágtát a Rádpusztai Lovasudvarban. A május 9-i rendezvény a Nemzeti Vágta válogató versenye, ugyanis aki itt nyer, az vehet majd részt a június elején sorra kerülő budapesti döntőn.

 

2008.09.27   Romantikus Reformkor

Ha csak 3 napra is de visszatért a reformkori hangulat Balatonfüredre az elmúlt hétvégén. A reformkorhoz kapcsolódó ételek és kulturális programok péntek délutántól vasárnap estig várták az érdeklődőket. A szervezők a nyári szezont szerették volna meghosszabbítani és ha nem is voltak annyian mint a nyári hétvégeken, azért sokan kíváncsiak voltak a programokra. A következő 25 percben összefoglaljuk a legfontosabb eseményeket.

 

2008.09.23   Újra "Romantikus reformkor"

Romantikus reformkor-séta a századok között címmel immár harmadik alkalommal rendeznek reformkori hétvégét Balatonfüreden szeptember 26 és 28 között. A rendezvény a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület, az Önkormányzat a Reformkori Hagyományőrzők Társasága, valamint számos civil szervezet és vállalkozó összefogásával valósul meg tudtuk meg az Anna Grand Hotelben tartott sajtótájékoztatón.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT