MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Németh Zoltán üzletág vezető, Győri Agroker Zrt.

Találatok száma: 3

 

2017.03.22   Szakmai nap a szőlőművelésről

Hagyományos szakmai napra hívta a szőlész-borászokat a Balatonfüred és Környéke Borút Egyesület. A Győri Agroker Zrt. jóvoltából láttunk száraz füstöt, tőközművelőt, permetezőket, kultivátorokat, levéltépőt és kacsozót, amely segíti a szőlőskertekben és gyümölcsösökben dolgozókat, kiválthatja a kétkezi munkát. Az előadásokon pedig azokról a pályázatokról is hallhattak a gazdák, amelyek a szőlőtelepítést és az újratelepítést támogatják.

 

2016.02.25   Új gépek a szőlőművelésben

Hogy hogyan lehet hideg köddel permetezni és milyen az új szőlővenyige-zúzó, volt a témája a Balatonfüred és környéke Borút Egyesület szakmai napjának. A gépbemutatóval egybekötött előadásokat a Végh Pincében hallgathatták meg a környék gazdái.

 

2014.03.26   Mezőgazdasági kiállítás borászoknak

Egynapos szakmai kiállítást rendezett a városban, a Balatonfüred és Környéke Borút Egyesület, ahol a borászatot érintő legmodernebb technikával ismerkedhettek meg a környékbeli gazdák. A bemutatott gépek bár nem olcsók, összefogással, pályázati pénzek segítségével korszerűsíthetik eszközparkjukat akár a helyi borászok is.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT