MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Takács Katalin kempingvezető, Füred Kemping és Üdülőfalu

Találatok száma: 4

 

2016.05.31   Hatvan új mobilház a kempingben

Úgy tűnik, hogy amióta Balatonfüred város lett a Füred Kemping új tulajdonosa, szépen lassan minden a helyére kerül. A korábbi időszak bizonytalanságai után, most úgy tűnik biztos jövője van a közkedvelt létesítménynek. Első lépésben 60 db új mobilház érkezett a kempingbe. Az önkormányzat szándéka szerint a következő években folyamatosan modernizálnák majd a kempinget, egyre jobb és jobb szolgáltatást kínálva a vendégeknek. Mindezt persze úgy, hogy a kempingezés különleges, utánozhatatlan érzése ne sérüljön. Az idei szezon már elkezdődött, az előfoglalási adatok bíztatóak.

 

2015.07.21   Egyre többen nyaralnak Füreden

A korábbi évek jelentős fejlesztéseinek köszönhetően egyre több turista dönt úgy, hogy Balatonfüreden tölti a vakációt és a szabadságot. A nyár közepén járunk és már most látszik a számokból, hogy ismét emelkedett a vendégek száma a tavalyihoz képest. Hétvégente olyan mértékben telik meg a város, hogy akár az állandó lakosság három, négyszerese is megjelenik, ez a közlekedésben már érezhetően fennakadásokat is okoz, főleg a bevásárlóközpontok környékén. Szeretik Balatonfüredet, mert szép, tiszta és nem utolsósorban biztonságos üdülőhely is.

 

2015.04.22   Új tulajdonos, régi üzemeltető a kempingben

Április 24-én nyit a Füred Kemping, amely már a város tulajdonában van, ugyanakkor az üzemeltetés továbbra is a Balatontoursit feladata. A létesítményben már felkészültek az első vendégek fogadására. A magyarok 60%-ban, a külföldiek 40%-ban töltik majd ki idén a szálláshelyeket, egyre több cseh és lengyel turista keresi fel a kempinget, ez látszik az előfoglalási adatokból.

 

2014.05.06   Nőtt a vendégek száma a kempingben

Április 25-én ismét megnyitotta kapuit a Balaton legnépszerűbb kempingje. A Balatontourist által üzemeltetett Füred Kempingben a tél folyamán jelentős felújításokat végeztek el, új házakkal is bővült a kínálat. Felújították a csúszdát és a játszótereket is, a gyerekes családoknak ideális üdülőhelyet kínálva ezzel. Az előfoglalási adatok alapján az látszik, hogy a tavalyihoz képest ebben a szezonban 10%-kal több vendég érkezik majd a kempingbe.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2022 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT