MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Perger Zoltánné csoportvezető, Nők a Balatonért Egyesület, arácsi csoport

Találatok száma: 5

 

2016.10.22   Zöld nap Arácson

Második alkalommal rendezték meg Arácson a Zöld napot, a Nők a Balatonért Egyesület tudatformáló programját. Hogyan lehet minél több, helyben megtermelt élelmiszert fogyasztani és ez milyen jótékony hatással van környezetünkre, milyen egészséges és olcsó ételeket tudunk készíteni akár csalán, vagy torma felhasználásával? Ezekre adott választ az egész szombatot kitöltő rendezvény.

 

2016.03.20   Programok a Víz Világnapján

Egy felmérés szerint a világon ma hat emberből egynek nem jut tiszta ivóvíz. A Föld vízkészleteinek csupán 2%-a iható, öntözhető édesvíz, ezért különösen fontos annak védelme. Március 22-e a Víz Világnapja. A világnaphoz minden évben programokkal kapcsolódik a Nők a Balatonért Egyesület, idén előadásokkal, a vizirendőrök bemutatójával és interaktív játékokkal várták az érdeklődőket. Nem maradt el a Balaton megkoszorúzása sem.

 

2015.03.28   Zöld napot rendezett a Nők a Balatonért Egyesület

A Nők a Balatonért Egyesület Arácsi Csoportja családi zöld napot rendezett az Arácsi Népházban a tavaszi megújulás jegyében. A sok érdekes program mellett háromszáz gyerekrajz közül hatvan kisgyerek jutalmat is kapott ezen a napon.

 

2014.11.08   Új információs tábla az arácsi temetőben

Szilágyi Nina, Szőllősy Nina, Balla Béláné Gilday Ernesztina színésznők és Lóczy Lajos földrajztudós is az arácsi temetőben nyugszik. Sírhelyüket sokan felkeresik, de talán a városba látogató turisták előtt nem ismert a hírességek nyugvóhelye. Éppen ezért a Nők a Balatonért Egyesület arácsi csoportja új információs táblát avatott, amelyen már az utcáról jól látszik, hogy kik azok a hírességek, akik Arácson leltek végső nyughelyre.

 

2014.10.04   Új vezető a NABE arácsi csoportjában

Júliustól új vezető irányítja a Nők a Balatonért Egyesület arácsi csoportját, amely az idén 10 éves. Perger Zoltánné új lendülettel, új ötletekkel állt munkába, szem előtt tartva az egyesület alapszabályban meghatározott céljait. Szombaton a csoport zöld napot szervezett Arácson, ahol a környezetvédelemmel kapcsolatos programokkal várták az érdeklődőket. Az új vezetés szerint nyitni kell más civil szervezetek felé is.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2021 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT