MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Bertókné Ticz Erzsébet főszervező

Találatok száma: 5

 

2012.10.18   Fut a Füred

Jubileumi futóversenyt rendeztek a Tagore-sétányon nyolc korcsoportban. A huszadik alkalommal elstartolt Fut a Füred versenyen az óvodásoktól a felnőttekig bárki indulhatott. Az idei verseny különlegessége volt, hogy a Balatonman fesztivál szervezője szponzorként volt jelen a programon. Zelcsényi Miklós már a jövő sportembereit kereste az induló gyerekek között.

 

2010.07.29   Kitüntették Bertókné Ticz Erzsébetet

Munkabírás, precizitás és alázat, foglalta össze Bertókné Ticz Erzsébet kitüntetése kapcsán azokat az alaptulajdonságokat, amelyekkel egy köztisztviselőnek rendelkeznie kell. A füredi önkormányzatnál a művelődési osztályon végzett munka több mint egy átlagos köztisztviselői munka, hiszen a profi rendezvényszervezés is a feladataik közé tartozik.

 

2009.10.06   Fut a Füred 2009

Remek időjárás fogadta a Fut a Füred idei résztvevőit. A versenyen a körzet óvodásai és iskolásai vettek részt.

 

2009.08.03   Ismét füredi borhetek

Augusztus 8-án ismét kinyitnak a borpavilonok a Tagore sétányon. Az idén is 24 borosgazda és néhány pecsenyés várja majd a vendégeket, de természetesen minden este kitűnő műsorokkal is várják majd az érdeklődőket a Kisfaludy színpadon.

 

2008.10.02   Fut a füred

17. alkalommal rendeztek futóversenyt a füredi Tagore sétányon. Az óvodásoktól az iskolásokig több mint 400-an futották le az 1200 illetve 2400 méteres távot.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT