MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Nagy Sándor fotós

Találatok száma: 7

 

2016.10.21   Fotósok kiállítása Arácson

Négy helyi fotós munkáit ismerheti meg a közönség az Arácsi Népházban, ahol a Balatonfüred és Környéke Múzsa Művészeti Egyesület szervezésében ezúttal Hódos Józsefné, Fritz Béla, Gazsi József és Nagy Sándor mutatkozik be. A tárlat nem kötődik egyetlen témához sem, a képek vegyesek, legtöbbjüket most láthatják először az érdeklődők.

 

2016.03.31   Minden képnek üzenete van - Nagy Sándor kiállítása

Nagy Sándor a fotográfiával középiskolás diákként ismerkedett meg, autodidaktaként szakkörökben képezte magát. A Balaton, a természet közelsége, szelídsége és romantikája, melyek hatással vannak képeire. Azt vallja szeretné a múltat a jelenbe, jövőbe átmenteni. Legújabb kiállításán a tavasz színei és emberi porték láthatók.

 

2014.03.07   Nőnap a Múzsa egyesületnél

Meglepetéssel készültek Nőnap alkalmából a Múzsa Művészeti Egyesület férfi tagjai az Arácsi Népházban. Ízletes csokoládéval, és finom borokkal várták a hölgyeket és ez az alkalom kiváló lehetőséget kínált arra is, hogy átbeszéljék az egyesület idei feladatait. Ami biztos, hogy számos kiállítással örvendeztetik meg a közönséget 2014-ben is.

 

2013.11.15   Nagy Sándor kiállítása Arácson

Nagy Sándor középiskolás diákként ismerkedett meg a fotográfiával, autodidaktaként szakkörökben képezte magát. 1978-ban költözött a Balaton mellé, akkor került szorosabb kapcsolatba a művészettel. Képeit elsősorban a természet, az ember alkotta környezet minél többféle rögzítésének szenteli. Legújabb fotóit az Arácsi Népházban láthatja a közönség.

 

2012.11.17   Vasváron mutatkozott be a Múzsa

A Balatonfüred és Környéke Múzsa Művészeti Közhasznú Egyesület már többször rendezett kiállítást más városokban. Vasváron 27 füredi alkotó mutatkozhatott be, egy szombaton megnyílt tárlaton. A művészek korán elindultak a nyugat-magyarországi városba, hiszen tervben volt Vasvár nevezetességeinek megtekintése is. Az egyesület gazdasági vezetője szerint egy sikeres programon vannak túl.

 

2012.10.05   "Variációk"- Nagy Sándor kiállítása

"Variációk" címmel Nagy Sándor fotós képeiből nyílt kiállítás az Arácsi Népházban. A tárlaton néhány kivételtől eltekintve az elmúlt pár év termése látható. Nagy Sándor belső sugallatra fényképez, a téma mindig megtalálja őt. Képeit a mai napig feleségének mutatja meg először. A Bakony Fotóklub vezetőit Mátyus Károlyt és Láng Tibort tartja mesterének.

 

2008.10.17   Fotókiállítás a Polgármesteri Hivatalban

Két füredi fotós Nagy Sándor és Horváth Péter kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők a füredi polgármesteri hivatal folyósógalériájában. A főleg digitális képek először láthatók a nagyközönség számára.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT