MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Pribojszki Gábor edző

Találatok száma: 3

 

2017.06.10   IV. Füred Utánpótlás Labdarúgó Kupa

Negyedik alkalommal rendezett nagyszabású labdarúgó utánpótlás tornát a Balatonfüredi Utánpótlás Sport Club. Az arácsi centrumban rendezett kupán tizenöt csapat több mint félszáz ifjú sportolója vett részt. A rendezvény különlegessége a felvidéki Dunaszerdahely szereplése volt. A szlovák élvonalban szereplő együttes részvételével nemzetközivé vált a Füred Kupa mezőnye.

 

2016.06.05   Gyermek labdarúgó torna Balatonarácson

Harmadik alkalommal rendezte meg a "Füred Kupa" elnevezésű gyermek labdarúgó tornát a Balatonfüredi Utánpótlás Sport Club. A rendezvényen négy korosztály, harminc csapatának, több mint száz ifjú sportolója mérte össze tudását a balatonarácsi utánpótlás centrumban.

 

2016.05.14   Bozsik-program mérkőzései Balatonfüreden

A Magyar Labdarúgó Szövetség 2012-ben újraindította a korábbi utánpótlás programját. A Bozsik-program fő célkitűzése a sportág tömegesítése a tehetség kutatás és tehetség fejlesztés. A hétvégén a körzeti tornarendszerben megtartott mérkőzéseken a Balatonfüredi Utánpótlás Sport Club több csapata is pályára lépett.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT