MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Ránkl Gergő fővizsgáló, Balatonfüredi Rendőrkapitányság

Találatok száma: 2

 

2017.05.09   Kerékpáros ügyességi verseny diákoknak

Javában folyik az országosan meghirdetett Kerékpáros Ifjúsági Kupa és a "Ki a mester két keréken?" című vetélkedő, mindkettőt a rendőrség szervezi. A megyében minden kapitányság szervezett helyi selejtezőt, a döntőt Balatonfüreden rendezték a napokban. Több feladatot kellett teljesíteniük a fiataloknak, akik közül ketten az országos, sőt nemzetközi döntőn is képviselhetik Veszprém megyét.

 

2016.11.04   Rendszámfelismerővel szűrik ki a problémás gépkocsikat

Újszerű közúti ellenőrzést kezdett el a balatonfüredi rendőrkapitányság, amelynek lényege, hogy nem szúrópróbaszerűen állítják meg az autósokat, feleslegesen tehát "nem zaklatják" azokat, akiknél minden rendben van. A napokban többször volt kitereléses ellenőrzés, amikor minden elhaladó autót mellékútra terelnek, de csak azokat állítják meg, ahol a rendszámfelismerő rendszer valamilyen problémát jelez. Ezzel a módszerrel a lejárt műszaki, vagy az érvénytelen jogosítvány épp úgy fennakad, mint a nem fizetett biztosítás.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2021 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT