MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Kérész Attila projektkoordinátor

Találatok száma: 2

 

2017.06.19   Épülnek a vizes világbajnokság ideiglenes létesítményei

A Vitorlás tér és a Bodorka Látogatóközpont között már csak a kerékpárút és a mellette lévő kavicsos terület használható sétálásra, hiszen megkezdődött a vizes világbajnoksághoz tartozó kiszolgáló létesítmények telepítése. A járókelőket egy kerítés választja el a konténerektől, illetve az építési területtől, ami egyébként megegyezik a versenyhelyszínnel, tehát a kerítés augusztus végéig a helyén marad, később díszítést kap. Mire számíthatnak a parton korzózó vendégek, erről kérdeztük a helyi projektkoordinátort.

 

2017.03.13   1500 férőhelyes lelátó épül a füredi parton

Ezen a nyáron szinte minden a vizes világbajnokság körül forog majd Balatonfüreden, hiszen már június elején elkezdődnek az ideiglenes építmények kivitelezési munkálatai, az utolsó elemet pedig várhatóan augusztus 18-án szállítják el a helyszínről. Két fontos sportesemény helyszíne lesz a Tagore sétány előtti vízfelület. A szervezők órási érdeklődésre számítanak, ezért szükséges egy 1500 férőhelyes lelátó építése is. A helyi projektkoordinátort arról kérdeztük, milyen technikai háttér szolgálja majd ki a nemzetközi eseményt.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT