MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Mező Béla elnök, BKLSZ

Találatok száma: 8

 

2017.02.10   Átadták a Balatonfüred Sportjáért járó kitüntetéseket

Balatonfüred ismét elismerte a város legeredményesebb sportolóit és sportvezetőit. Az ünnepélyes eseményt a Balaton Szabadidőközpont panoráma termében tartották, ide várták a 2016-os év legjobbjai.

 

2016.02.20   Téli kispályás teremlabdarúgó torna

Lassan a befejezéséhez közeledik a balatonfüredi téli kispályás teremlabdarúgó torna. A Balaton Szabadidő Központba nemcsak Füredről hanem a környező településekről is érkeztek csapatok. A szombati játéknapon mind a 32 együttes pályára lépett.

 

2013.01.27   Kispályás terem labdarúgó bajnokság

Március 3-ig tart a városi terem labdarúgó bajnokság. A selejtezőket követően a 26 csapat három osztályban folytatja a küzdelmet a bajnoki címért.

 

2012.10.27   Két új műfüves pálya Balatonfüreden

A hétvégén két műfüves pályát avattak Balatonfüreden. A látvány-csapatsportokat támogató program keretében kialakított létesítmények két városi tanintézményben teremtenek ideális feltételeket az ott tanuló diákok számára, emelett megfelelő sportolási lehetőséget biztosítanak a labdarúgás kedvelőinek.

 
 

2010.01.16   Folytatódik a teremlabdarúgó bajnokság

Továbbra is tart a kispályás fociláz Balatonfüreden. Az időjárás ilyenkor a terembe kényszeríti a labdarúgókat így a városi sportcsarnokban folytatódik a bajnokság.

 

2009.03.08   Téli teremlabdarúgó bajnokság

A hétvégén befejeződött a téli kispályás teremlabdarúgó bajnokság. A négy csoportban küzdő 36 csapat több mint 1000 gól lőtt.

 

2009.01.10   Teremlabdarúgó bajnokság

Ahogy hallhatták az időjárás miatt az utakon megállt az élet, szerencsére a labdarúgók ilyenkor a terembe vonulhatnak. Elkezdődött ugyanis a városi kispályás bajnokság legújabb fordulója.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT