MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Baán Beáta felelős szerkesztő, Füredi História

Találatok száma: 3

 

2012.06.07   Megjelent a Füredi História 30. száma

A Füredi História egy olyan helytörténeti folyóirat, melynek szerzői is általában helyi vagy helyi kötődésű emberek. A história idei első számát a Városi Múzeumban mutatták be a nagyközönségnek. A lapban hat írás olvasható, többek között a "magyar tenger" metaforáról, Somogyi Pálról, a Cholnoky családról és elfeledett művészről Csebi Pogány Istvánról.

 

2010.01.11   Megjelent a Füredi História új száma

Megjelent a Füredi História új száma. A helytörténeti folyóiratban többek között a kiserdő történetéről, a Balatoni Gőzhajózási Társaság részvényeiről, a helyi vöröskereszt történetéről, a füredi kikötőről és halásztopográfiáról, valamint Boros Marietta etnográfus 1944-45-ös balatonfüredi emlékeiről olvashatnak.

 

0000.00.00   Megjelent a Füredi História legújabb száma

Megjelent a Füredi História című helytörténeti folyóirat idei első száma. A lap 5 írást tartalmaz, olvashatunk többek között I. Ferenc József császár füredi látogatásáról és az iparosok dalköréről. A szerkesztőbizottság továbbra is szívesen fogadja az amatőr kutatók anyagait is.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT