MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Bartus Gergő

Találatok száma: 5

 

2013.07.08   Körözött személyt fogtak a diákjárőrök Füreden

Az idén ismét diákjárőrök segítik a füredi rendőrség munkáját. Augusztus 19-ig összesen 121 diák vesz részt a megelőző munkában. Velük a Kisfaludy strandon és annak parkolójában, a Tagore sétányon és a Füred kempingben találkozhatnak a turisták. Az idei együttműködésnek már eredménye is van, egy körözött személyt sikerült elfogni a helyi strandon.

 

2013.06.15   II. Balatonman Triatlon Fesztivál

Közel ezer résztvevő vágott neki a különböző versenytávoknak a II. Balatonman Triatlon Fesztiválon. A szombat reggeli együttes rajtot követően a leggyorsabbak már délre végeztek de az indulók zöme késő estig küzdött a több mint 30 fokos melegben.

 

2012.01.16   Évzáró a judosoknál

Töretlen népszerűségnek örvend a judo Balatonfüreden. Hétfőn negyedik alkalommal rendeztek díjátadó ünnepséget a Közösségi Házban.

 

2011.01.24   Edzenek a judosok

A legkisebb korosztály részére tartottak judo edzést az Eötvös iskola tornatermében. A fiatalok heti több alkalommal ismerkedhetnek a sportág alapjaival.

 

2009.01.16   Évértékelés a füredi judosoknál

Egyre népszerűbb Balatonfüreden a judo. Ma már csaknem 100-an hódolnak ennek a sportnak. A klub 10 éves évfordulóját ünnepelték meg az elmúlt héten a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2021 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT