MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Kellei György író, újságíró

Találatok száma: 6

 

2016.12.01   Megjelent Kellei György újabb krimije

Kellei György klasszikus krimit ír. Izgalmas a történet, sok a mellékszál, és a végén mindenképpen lelepleződik a gyilkos. Ráadásul a bűnügyi történetei napjainkban és itt a Balaton-partján játszódnak. Ha nem vigyázunk, bármelyikünk szereplője lehet egy Kellei-kriminek, legalábbis az ihlet szintjén, hallottuk a Lipták Gábor Könyvtárban, ahol a Végzetes keringő című legújabb regényről folyt a beszélgetés.

 

2015.12.01   Bűnügyek és rejtélyek a Balaton körül

Ötvös Csöpi óta tudjuk, hogy a Balaton körül játszódó bűnügyi történetek igen kedveltek a közönség körében. A filmek után sem kell lemondanunk a szaftos és izgalmas krimikről, erről Kellei György író, újságíró gondoskodik, aki legutóbb megjelent három könyvét ajánlotta az olvasók figyelmébe. A Városi Könyvtárban bemutatott könyvek gyilkosságokról, egy siófoki villa rejtelmeiről és füredi nyomozásokról szólnak, a kitalált főhős is itt él közöttünk.

 

2012.07.08   Lipták emléknap

A 100 éve született balatonfüredi íróra, Lipták Gáborra emlékeztek július 8-án a városban. A Bajcsy-Zsilinszky utcai temetőben, a panteonban lévő emléktáblájánál, majd egykori házában gyűltek össze rokonai, barátai, tisztelői. Bemutatták a róla szóló válogatott bibliográfiát, a Helytörténeti Gyűjteményben őrzött dedikált köteteiből pedig kiállítás nyílt.

 

2011.12.05   Kellei György új könyve

"Bejárat a pokolba" címmel jelent meg Kellei György új könyve. A krimi izgalmas, több szálon futó cselekménye napjainkban a Balaton körül játszódik, de Gellért püspök koráig nyúlik vissza.

 

2009.02.26   Akkor most ki a bunkó?

Kellei György a megyei napló kulturális rovatvezetője könyvben jelentette meg az elmúlt tíz évben írt tv jegyzeteit. Vezette ebben a maradandóság utáni vágy, és az a szándék, hogy a tévé műsorokon át bemutassa az elmúlt tíz év társadalmi lenyomatát. A 100 kritikát tartalmazó kötetet Praznovszky Mihállyal mutatták be a füredi könyvtárban.

 

2009.01.22   Kellei Györgyé a Balatonfüred Város Kultúrájáért kitüntetés

Kellei Györgyöt jól ismerik a fürediek. Korábban a vízműnél dolgozott, majd jó húsz éve újságíró. Írásaival szinte minden nap találkozhatnak a megyei újság, a Napló oldalain. Kellei György a magyar kultúra napján vette át a Balatonfüred Kultúrájáért kitüntetést.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT