MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Peter Lassig elnök, Német-Magyar Egyesület, Germering

Találatok száma: 3

 

2008.10.24   Germeringi kirándulás 2008 őszén

Tavaly október végén két busznyi füredi vendégeskedett Germeringben. Vendéglátóink a tőlük megszokott szeretettel és odafigyeléssel fogadtak bennünket és kalauzoltak végig a városon, környékén és Münchenben.

 

2009.05.24   Germeringiek Füreden

Ősszel a fürediek jártak németországi testvérvárosunkban, most pedig a germeringiek jöttek Balatonfüredre, hogy tovább építsék a baráti kapcsolatokat. A német vendégek ezúttal nem csak Füreddel, de hazánk más tájaival is megismerkedtek.

 

2009.01.29   Fejlődő testvérvárosi kapcsolat

Balatonfüred számára nagyon fontosak a testvérvárosi kapcsolatok, hiszen mint a turizmusból élő városnak, lételeme a jó kapcsolattartás más országok népeivel. Tavaly nagy sikerű testvérvárosi találkozót is rendezett Balatonfüred. A fürediek októberben 100-an képviseltették magukat a németországi Germeringben, ahová meghívást kaptak. Májusban a germeringiek jönnek Füredre, az utat a kinti német-magyar egyesület elnöke készíti elő.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT