MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Váradi Gézáné igazgató, Szociális Alapszolgáltatási Központ, Balatonfüred

Találatok száma: 4

 

2011.11.22   Beköltözött új helyére a szociális központ

Majdnem 1000 m2-en működik mostantól a Balatonfüredi Szociális Alapszolgáltatási Központ, a Kéki utcában megvalósult beruházásnak köszönhetően. Az önkormányzat felismerve a minőségi szociális ellátásra való igényt döntött úgy, hogy uniós támogatással 260 millió forintért megépíti a kétszintes épületet. A beköltözés megtörtént, már az idősek nappali ellátása is itt történik. Váradi Gézáné igazgatóval jártuk be a hatalmas létesítményt, amely természetesen akadálymentes és befogadott minden olyan szociális szolgáltatást, amely eddig a város különböző pontjain működött.

 

2009.12.02   Szociális komplexum épül Füreden

A Kéki utcában is új épület emelkedik ki hamarosan, hiszen a 150 millió forintot nyert a város a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségtől egy szociális komplexum építésére. A 230 milliós beruházáshoz a füredi önkormányzat 80 millió forintos önrészt vállalt. Az építkezés néhány hónapon belül megindulhat és ezzel egy helyre költözhetnek a balatonfüredi szociális rendszer egyes elemei, mint pl. az idősek nappali ellátását biztosító szolgálat vagy a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás diszpécserközpontja.

 

2009.11.12   Szociális dolgozók napján

Balatonfüreden is megünnepelték a Szociális Dolgozók Napját. Ünnepelték bár az örömre nem sok okuk van a szociális alapszolgáltatási központbban dolgozóknak. A megszorítások miatt jövőre csökkennek a kötelező feladatokra szánt állami támogatások, van olyan szolgáltatás, amihez 2010-ben egyáltalán nem rendelnek központi forrást.

 

2009.02.02   A Szociális Alapszolgáltatási Központról

A Balatonfüredi Szociális Alapszolgáltatási Központ január elsejétől nemcsak Füreden, hanem a kistérség egész területén, vagyis Lovastól-Balatonszepezdig nyújt házi segítséget az arra rászorulnak. Az intézményben több, mint 30 szakember dolgozik, akik nemcsak az egészségügyi ellátásban segítenek, de a mindennapi tevékenységekben, mint pl. bevásárlás, csekkek befizetése is segítenek.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2023 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT