MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Lantai Balázs edző, BFC

Találatok száma: 7

 

2016.02.08   Készülnek a füredi labdarúgók

Nem kis feladatra vállalkozott Lantai Balázs és stábja amikor az őszi szezon végén átvette a füredi labdarúgó együttes irányítását. A BFC az ismert okok miatt 2 ponttal kezdi meg a harcot a bent maradásért, a csapat és a mester ennek ellenére bizakodó.

 

2012.01.16   Alapoznak a füredi labdarúgók

Hatodik helyen zárta az őszi szezont a BFC NB-III-as labdarúgó csapata.A várható átszervezés miatt továbbra is az első hat hely megszerzése a cél a füredi csapatnál.

 

2011.01.02   Alapozás a labdarúgóknál

A kézilabdázók mellett a labdarúgóknál is elkezdődött a tavaszi felkészülés. A szurkolók először a Füred Kupa mérkőzésein láthatják a csapatot, míg a bajnoki rajtig márciusig várniuk kell.

 

2010.12.16   Évzáró a labdarúgóknál

Évzáró a labdarúgóknál

 

2010.03.09   Négy új játékos a BFC-nél

Négy új játékos igazolt a Balatonfüredi Futball Clubhoz, ami a vezetőedző szerint olyan erőt és lendületet ad a csapatnak, hogy akár az osztályváltás is szóba jöhet. A bajnokság hazai mérkőzéssel, szombaton indul a Csabrendek elleni összecsapással. Az új csapattagokat kedden mutatták be a sajtónak.

 

2010.01.27   Tavaszi felkészülés a BFC-nél

Megkezdődött a téli alapozás a BFC labdarúgó csapatánál.

 

2009.02.04   Alapoznak a labdarúgók

Március 15-ei rajtra készül a megyei osztályban szereplő BFC. Jelenleg heti három edzés szerepel a programon, a pályaviszonyok miatt a csapat a terembe kényszerült.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT