MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Dr. Bolcsik Zoltán főkapitány, Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Találatok száma: 3

 

2010.05.20   Az idén nyáron is több rendőr lesz a Balatonnál

Három csoport érkezik a Balatonhoz a készenléti erőktől a nyári idegenforgalmi idényben, ezen felül 150 főiskolai hallgató vesz részt a bűnmegelőzésben. Veszprém megye Balaton-parti kapitányságaira összesen 80 rendőr érkezhet, akik a közterületi jelenlétet erősítik majd. Ezt a Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság szezonnyitó ülésén jelentették be, amit ebben az évben a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság irányít.

 

2009.05.20   Rendészeti képzés a Széchényi Szakképzőben

Szeptember elsejétől több mint 30-an kezdhetik meg tanulmányaikat a Széchényi Ferenc Kertészeti Szakképzőiskola új, rendészeti osztályában. Az erről szóló megállapodást az elmúlt héten írták alá az intézményben, a megye és a rendőrség képviselői. Az iskolában arra számítanak, hogy 2012-re már mind a négy évfolyamon lesz rendészeti oktatás, így az iskolában tanuló diákok létszáma akár 120-al is növekedhet.

 

2009.02.17   Évértékelő a megyei rendőr-főkapitányságon

Évértékelő értekezletet tartottak kedden a Veszprém Megyei Rendőr főkapitányságon. Az állománygyűlésen jelen volt dr. Sipos Gyula országos rendőr főkapitány helyettes is. A beszámolókból az derült ki, hogy a létszám és forráshiány nehezíti leginkább a rendőrség munkáját.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT