MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Dr. Horváth Gyula vezérigazgató, Balatoni Hajózási Zrt.

Találatok száma: 4

 

2013.03.30   Megkezdődött a 167. hajózási szezon a Balatonon

Ünnepélyes keretek között fogadták nagyszombaton a füredi mólón a Siófokról érkező Szigliget motorost, ezzel kezdetét vette az idei hajózási szezon. Április végéig péntek, szombat és vasárnaponként, május elsejétől pedig naponta közlekednek a menetrend szerinti személyhajók. A jegyárak januárban 8%-al emelkedtek, további drágulás már nem várható. Két új 25 személyes gyorshajót állítanak forgalomba a Siófok-Tihany-Balatonfüred útvonalon, ezzel is segítik, hogy a turisták minél gyorsabban közelíthessék meg az egyes települések látnivalóit.

 

2012.04.07   Megkezdődött a 166. hajózási szezon a Balatonon

Ünnepélyes keretek között fogadták nagyszombaton Balatonfüreden az első hajót, a Siófokról érkező, 1891-ben épült Kelén motorost. Ezzel hivatalosan kezdetét vette a 166. hajózási szezon a Balatonon. A menetrend szerinti személy hajók április 28.-ig csak hétvégenként utána naponta közlekednek a Siófok-Balatonfüred-Tihany és a Fonyód- Badacsony útvonalakon. A jegyárak 5%-kal emelkednek, viszont számos kedvezményt vehetnek igénybe az utasok.

 

2011.04.23   Megkezdődött a 165. hajózási szezon

Április 23-án, nagyszombaton ünnepélyes keretek között fogadták a füredi mólón az első hajót. Ezzel kezdetét vette a 165. hajózási idény. A jegyárak ebben az évben nem emelkednek és továbbra is él a 25%-os kedvezmény a régió állandó lakosainak. Idén is lesznek tematikus kirándulások: animációs, séta, diszkó és gasztronómiai hajótúrák.

 

2009.04.11   Megkezdődött a 163. hajózási szezon

A hosszú hétvégén már-már nyári forgalommal szembesülhettek azok akik a parton sétáltak. Tele voltak a szállodák, de a strandokon is sokan napoztak. Nagyszombaton megindult a hajózási idény is, az első hajót szép számú közönség várta a mólónál.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT