MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Perkovics Géza főszervező

Találatok száma: 6

 

2015.10.18   Elkezdődött a sakkbajnokság

Óriási küzdelemben maradt alul a hétvégén sakkcsapatunk. Vasárnap délelőtt megkezdődött a magyar sakk bajnokság a NB I/B-ben. A füredi csapat célja továbbra is a stabil másod osztályban való szereplés, ehhez minden megszerzett pontra nagy szüksége lesz.

 

2010.09.26   BSC-BEAC sakkmérkőzés

A tavalyi évadban még az NB-I-ben játszó BEAC csapatát látta vendégül vasárnap délelőtt a BSC. A fürediek célja ezúttal egy szoros eredmény elérése lehetett.

 

2010.08.28   Éremosztó a sakkozóknál

Magabiztosan 99 pontot szerezve nyerte az NBII-es bajnokságot Balatonfüred sakkcsapata,így 6 év után ősztől az NBI-B-ben szerepelhet.A szombati ünnepségen került sor az aranyérmek átadására.

 

2010.05.02   BSC-Ajka sakk

8:4-es győzelmével magasabb osztályba lépett Balatonfüred sakk csapata. A küzdelem ősszel folytatódik az NB I/B.-ben.

 

2009.09.18   Széchenyi Sakk Emlékverseny

A magyar fiatalokon kívül még 5 országból érkeztek sakkozók az első alkalommal megrendezett Széchenyi emlékversenyre. A sakktorna a svájci szisztémájú 7 fordulós rendszerben került lebonyolításra.

 

2009.05.10   Dr. Dibusz László sakk emlékverseny

A Balaton Szabadidő és Konferencia Központ adott otthont a már hagyományos dr. Dibusz László sakk emlékversenyek. A nevezők között az amatőrökön kívül, sok fiatalt is láttunk.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT