MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Molnár Sándor rendező

Találatok száma: 3

 

2010.01.18   Blaha terem a Lóczyban

Emlékszobát avattak a Lóczy Lajos Gimnáziumban, melyben egyrészt a Veszely Pál diákszínpad eddigi fellépéseiről, eredményeiről láthatók dokumentumok, másrészt Blaha Lujza életéről, színházi szerepléseiről tekinthetők meg fényképek. Molnár Sándor tanár úr és a helytörténeti gyűjtemény munkatársai közösen döntöttek arról, hogy a terem Blaha Lujza nevét viselje.

 

2009.11.23   Irodalmi délután Radnóti emlékére

A Balatonfüredi Széchenyi Társaság szervezésében irodalmi délutánt tartottak hétfőn a református gyülekezeti házban Radnóti Miklós emlékére. A műsort a Lóczy Lajos Gimnázium költészetet szerető diákjai állították össze, Molnár Sándor irodalomtanár vezetésével.

 

2009.05.29   Az arany ember - ősbemutató Füreden

Még a Korok Fesztiváljához kapcsolódóan két kísérőrendezvényről is beszámolunk. A helyi hagyományőrzők pénteken megkoszorúzták Fáy András író emléktábláját, az Anna Grand színpadán pedig megelevenedett Jókai: Az arany ember című regénye. Utóbbit a Lóczy gimnázium diákjai mutatták be.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2021 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT