MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Dobai Attila főszervező, Harley-Davidson fesztivál

Találatok száma: 3

 

2017.05.17   Előzetes a 18. Harley Open Road Fesztiválról

A Harley - Davidson 18. alkalommal rendezi meg Alsóörson Közép - Európa legnagyobb motoros fesztiválját. A június 7-én csütörtökön kezdődő rendezvényen a különböző motor csodák és kiváló zenekarok mellett a legfőbb atrakció továbbra is a szombati motoros felvonulás lesz.

 

2010.06.10   11. Harley Davidson Fesztivál

Vasárnap kezdődött és jövő vasárnapig tart az idei Harley Davidson Fesztivál. A gyönyörű motorok mellett idén is a zenéé lesz a főszerep. Külföldi együttes ezúttal nem lép fel. Itt lesz viszont a hazai rockzenekarok színe-java. Fellép többek között az Omega, a Zanzibar, Török Ádám együttese, a Tankcsapda és a Republic.

 

2009.06.14   10. Harley fesztivál

Tíz éve még sokan fenntartással fogadták a Harley-sokat Alsóörsön. A félelmekről azóta kiderül, nem hogy kárt okoz a motoros fesztivál, de óriási turisztikai értéke van. Az idén jubiláló fesztivál 4 napig tartott, a szervezők azonban arra készülnek, hogy pár éven belül 1 hetesre duzzasztják a színes kavalkádot.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT