MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Dr. Rácz János szerző

Találatok száma: 3

 

2012.06.07   Megjelent a Füredi História 30. száma

A Füredi História egy olyan helytörténeti folyóirat, melynek szerzői is általában helyi vagy helyi kötődésű emberek. A história idei első számát a Városi Múzeumban mutatták be a nagyközönségnek. A lapban hat írás olvasható, többek között a "magyar tenger" metaforáról, Somogyi Pálról, a Cholnoky családról és elfeledett művészről Csebi Pogány Istvánról.

 

2010.04.13   Rácz János új könyve a balatoni halászatról

Néprajzi, helytörténeti és nyelvtudományi szempontból is nagy jelentőséggel bír dr. Rácz János most megjelent könyve, amely a magyarországi, de főként a balatoni halászat történetét kutatja. A széleskörű írásos emlékekre támaszkodó könyvet kedden délután mutatták be a nagyközönségnek.

 

2009.08.25   Rácz János új könyve

A Balatonfüred Városért Közalapítvány kiadásában múlt héten jelent meg Rácz János Gyümölcs, Szőlő Balatonfüreden című könyve. A kötet szakmai értékei mellett kiváló olvasókönyv is. Irodalmi idézetei, történeti leírásai, visszatekintései kivételes, szórakoztató olvasmánnyá teszik.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT