MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Gazsi József fotóművész

Találatok száma: 4

 

2016.10.21   Fotósok kiállítása Arácson

Négy helyi fotós munkáit ismerheti meg a közönség az Arácsi Népházban, ahol a Balatonfüred és Környéke Múzsa Művészeti Egyesület szervezésében ezúttal Hódos Józsefné, Fritz Béla, Gazsi József és Nagy Sándor mutatkozik be. A tárlat nem kötődik egyetlen témához sem, a képek vegyesek, legtöbbjüket most láthatják először az érdeklődők.

 

2013.10.18   Arács, ahogy Gazsi József látja

Különböző évszakokban készültek azok a fotók, amelyekből pénteken nyílt kiállítás az Arácsi Népházban és amely az érintett településrészt mutatja be. Gazsi József képein megjelenik az építészet épp úgy, mint a természet, az arácsi hangulat. Ez a fotóművész 33. önálló tárlata, hiszen nem csak Balatonfüreden és hazánk különböző városaiban, de több európai helyszínen is láthatta már fotóit a közönség. Arácson azonban még sohasem.

 

2012.08.01   Gazsi József kiállítása

A víz és a bor a főszereplője Gazsi József legújabb, "Impressziók" című fotókiállításának, amely egy hónapon keresztül tekinthető meg az Óvárosi Művészkávéházban. A képek többsége Balatonfüreden és környékén készült. A tárlat kapcsolódik a Magyar Fotográfia Napjához is, melyet 2003 óta augusztus 29-én ünneplünk.

 

2008.07.12   Gazsi József fotókiállítása

Gazsi József füredi fotóművészt szinte minden nagyobb városi rendezvényen láthatjuk. Lelkesen kattogtat, hogy aztán a spontán képekből időről-időről kiállítást rendezzen. Most a fotózás egyik legnehezebb műfaját, a portréfotózást is kipróbálta. Legújabb munkáit az Óvárosi Művészkávézóban láthatja a közönség.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2022 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT