MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Frick Erika igazgató-helyettes, Radnóti Miklós Általános Iskola

Találatok száma: 6

 

2015.05.15   Zongorára gyűjt a Radnóti iskola

Jótékonysági koncert helyszíne volt május 15-én az Arácsi Népház. Szülői kezdeményezésre a Radnóti iskola kórusa adott hangversenyt, melynek bevétele az intézmény új zongoravásárlását segíti. Természetesen ezen felül bárki hozzájárulhat a közel háromszázezer forintos hangszer beszerzéséhez.

 

2013.11.19   Egy nap az iskolában, egy nap a biztonságért

Ebben az évben a füredi Radnóti iskola nyerte el a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság pályázatát, ennek segítségével sokkal tartalmasabb, változatosabb egészségnapot tudtak megtartani az intézményben. Kivonult a tűzoltóság, a rendőrség, a mentők, az adóhivatal és az ÁNTSZ is, persze nem azért mintha bármi baj történt volna, ezek a szervek mind képviselték magukat és előadásokat tartottak a diákoknak.

 

2013.02.01   Farsang a Radnótiban

Közel 200 jelmezes kisdiák felvonulásával tartották meg a Radnóti iskolában múlt héten az alsósok farsangját. A maskarák többsége szülői és tanári segítséggel ugyan, de saját kezűleg készült. A legtöbben egyénileg mutatták be, hogy kinek a bőrébe bújtak, a 3/b. osztályosok azonban csoportos produkcióval is készültek.

 

2011.06.09   Suli Oscar-díjátadó a Radnótiban

A Radnóti-hét keretében adták át június 9-én az intézményben a suli Oscar-díjakat. A diákok körében rendkívül népszerű díjat 8 kategóriában végzős tanulók kaphatják az alsóbb évfolyamos gyerekek szavazatai alapján.

 

2010.02.11   Farsang a Radnóti iskolában

Véget ért a farsangi időszak, hiszen hamvazószerdával kezdetét veszi a húsvétot megelőző nagyböjt. Az elmúlt hét azonban még a vidám bálok, karneválok ideje volt. A Radnóti Miklós Általános Iskolában az alsósok farsangján jártunk, ahol a diákok mellett néhány lelkes pedagógus is jelmezt öltött.

 

2009.09.29   Akadályverseny a Radnótiban

Kitűnő időben, több helyszínen rendezték meg a Radnóti iskola akadályversenyért, a Pákozdi csata emlékére. A versenyen valamennyi évfolyam részt vett.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT