MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Zsár Éva művészeti vezető, Brillante

Találatok száma: 2

 

2010.11.07   Bob herceg az Anna Grand Hotelben

A Füredi Játékszín Alapítvány támogatást nyert az Európai Bizottság Kultúra Programjától arra,hogy a városban létrehozzon egy színjátszó csoportot, amely meg is alakult Füredi Dalszínház néven. Első bemutatójukat augusztusban tartották, most vasárnap pedig Huszka Jenő: Bob herceg című operettjét láthatta tőlük a közönség két felvonásban. Az amatőr színjátszókat Zsár Éva énektanár,a Brillante Éneklő Egyesület vezetője készítette fel a bemutatóra, rá bízták a darab rendezését is amellett, hogy ő maga Rézit, a csaposlányt alakítja az operettben.

 

2009.11.15   5 éves a Brillante

Ötödik születésnapját ünnepelte az elmúlt hétvégén a Brillante Éneklő Egyesület. Az Anna Grand Hotel díszterme zsúfolásig megtelt a jubileumi koncerten, melyen vendégművészek is színpadra léptek. A műsoron az elmúlt öt év legtöbbet énekelt dalai csendültek fel, a klasszikusok éppúgy, mint a modern dallamok.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2022 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT