MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Grosz György elnök, Pharmagora Életminőség Klaszter

Találatok száma: 3

 

2011.09.27   Füredi cég forgalmazza az egészségesebb tejet

A balatonfüredi székhelyű Adexgo Kft. forgalmazza azokat az új tejtermékeket, amelyek forradalmasíthatják az élelmiszeripar ezen ágát. A preventív élelmiszerek előállításáról tartottak konferenciát Füreden, ahol bemutatták a Grass Tej nevű terméket, valamint az abból előállított sajtot. Ezek az élelmiszerek nem tartalmaznak utólag hozzáadott szereket, így sokkal egészségesebbek, tápanyagban gazdagabbak a hagyományos tejeknél. A titok a takarmányozásban rejlik, már kísérleteznek az egészségesebb tojás előállításával is.

 

2011.02.17   Kutató-fejlesztő központot avattak Balatonfüreden

400 m2-en épült fel azaz új kutató-fejlesztő centrum, ahol hat klasztertag orvosi műszereket fejleszt. A PharmAgora Életminőség Klaszter a Fürdő utcát elkerülő út mentén hozta létre a központot uniós támogatással, a beruházással 15 új munkahely is létrejött.

 

2009.11.13   Kutatás-fejlesztés központ épül Füreden

Nem magyar találmány a kartel, azaz a vállalatok szövetkezése. A kisebb cégek fognak így össze, hogy egymást kiegészítve jelenjenek meg a piacon. A kartelekkel egyre többet találkozunk majd itt Balatonfüreden is, ugyanis most a város nyugati ipari-szolgáltató területén egy ilyen kartel fogott építkezésbe.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT