MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Érdi Tamás zongoraművész

Találatok száma: 3

 

2016.11.26   "A taps és a csönd az én egyetlen kapcsolatom a közönséggel." - Érdi Tamás

A komolyzenei esték keretében szombat este Érdi Tamás zongoraművész látogatott el Balatonfüredre, az Anna Grand Hotel dísztermébe. Koncertjein olyan energiák tapasztalhatók, amelyektől a nézőtéren egy pillanatra megáll az idő. Ahogy Kovács Sándor fogalmazott.: "Így csak az elhivatottak muzsikálhatnak, azok, akiknek anyanyelvük a zene, Mozart zenéje." Balatonfüredi szólóestjén négy kiváló zeneszerző műveiből adott elő.

 

2016.07.05   Újra klasszikus zene a Balatonnál

Második alkalommal rendezik meg a Klassz a parton! fesztivált, amely igényes komolyzenei csemegéket kínál a Balaton északi partján július végétől augusztus elejéig. A fő helyszín idén is Balatonfüred lesz, a koncerteket esténként rendezik majd a Gyógy téren felállított színpadon. A tavalyi fesztiválhoz képest megduplázták a koncertek számát, ezen a nyáron már harminc rendezvényt sűrítettek a két hétbe. A Klassz a parton magas színvonalú, ingyenes hangversenyeket kínál a közönségnek.

 

2009.11.28   Érdi Tamás koncertjén

Az evangélikus templomban adott nagy sikerű koncertet advent első vasárnapjának előestéjén Érdi Tamás. A zongoraművész a hagyományokhoz híven idén is a Fiatal Balatonfüredi Muzsikusok Egyesületének meghívására érkezett a városba.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT