MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Klósz-Rukk Henriett művészeti vezető, Sellő Alapítvány

Találatok száma: 4

 

2014.05.31   Évzáró táncgála a Sellő alapítványnál

Évzáró táncgálát rendezett a Sellő Alapítvány a füredi sportcsarnokban. 22 csapat lépett fel a látványos bemutatón.

 

2011.05.29   A Sellő Alapítvány évzáró gáláján

Nagyszabású gálaműsorral várta az érdeklődőket május 29-én a szabadidő központban a Sellő Alapítvány. Öt korcsoportban csaknem száz ifjú táncos mutatta be tudását. Az est folyamán köszöntötték a már tíz éve táncoló lányokat, emellett számos oklevelet és ajándékot adtak át.

 

2010.06.06   Évadzáró Sellő gála Veszprémben

A Sellő Alapítvány táncos lábú növendékei, most először egy évadzáró gálaműsorban is megmutathatták tehetségüket. A veszprémi, almádi és füredi gyerekek részvételével zajló gálával egyidőben bejelentették, hogy a Sellő Alapítvány profilt vált.

 

2009.11.29   Advent fényei, táncos-zenés gyertyagyújtás

Hatodik alkalommal rendezett advent első vasárnapján táncművészeti gálát a Sellő Alapítvány a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban. Az est folyamán több mint 200 ifjú táncos mutatta be tudását a legkülönbözőbb műfajokban a néptánctól a rock and rollig. A hagyományokhoz híven a gála után dr. Bóka István polgármester egy kisorsolt angyalkával közösen gyújtotta meg az adventi koszorún az első gyertyát.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT