MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Fritz Béla

Találatok száma: 3

 

2012.11.22   Fritz Béla új könyve

Fritz Béla fotós munkáit sokan ismerik Balatonfüreden. Képeiből számos kiállítás nyílt már, a temetői témák is megjelentek a közelmúltban. Most ezeket, a síremlékeket ábrázoló fotókat egy könyvben helyezte el, mindegyik képhez tartozik egy rövid írás is, Gaál Antal költő tollából. A Mulandóság nyomai című könyvet a napokban mutatták be.

 

2011.10.19   A mulandóság nyomai - Fritz Béla kiállítása

A régi kovácsmesterség művészi értékei követhetők nyomon azokon a fényképeken, melyeket Fritz Béla magyarországi temetőkben készített. A fotográfus gyűjteményében több mint 300 ilyen kép található, legújabb kiállítására - amely a Polgármesteri Hivatalban látható - ezekből válogatott.

 

2009.12.14   Hímzőműhely Balatonfüreden

Németországból Balatonfüredre költözött a Fritz házaspár, akik nyugdíjas éveikben a művészetek iránti szerelmüknek kívánnak élni. Fritz Béla fotóit már jól ismerhetik a fürediek, hiszen több kiállítása is volt. Felesége, Mónika hímző manufaktúrát hozott létre saját udvaruk kis házában, ahol egészen különleges alkotásokkal ismerkedhetnek meg a látogatók.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT