MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Erdős Ferenc kivitelező

Találatok száma: 4

 

2012.06.22   Elkészült a városközpont

Ünnepélyesen is befejeződött a városközpont rehabilitációja. Öt épületet újítottak fel, elkészült a Kovászna park, a körforgalom, geotermikus fűtést kapott a Vásárcsarnok, és rövidesen lehet parkolni az új mélygarázsban is. A Szent István téren magánberuházásban készültek el az új házak, és minden -az utak, járdák, épületek- akadálymentesítve lett. A Füredet a fürediekért projekt uniós támogatásból és hatszáz millió forintos városi önrészből készült el. Az ünnepélyes projekt zárót június 22-én tartották, amelyre a beruházásban résztvevőket hívták meg.

 

2011.10.05   Kávéház, üzletek, irodák kapnak helyet az új városközpontban

Még a téli időjárás előtt végeznek a kivitelezők az új városközpont épületeinek külső munkálataival, jövő nyár elején pedig a nagyközönség birtokban is veheti a létesítményt. A első épületben már megnyilt a gyógyszertár, a többiben lesz kávéház, kereskedelmi üzlet és számos iroda. A több százmilliós beruházás részeként megvalósult -balatoni panormával rendelkező- lakások is elkeltek már, egy bank viszont ami fiókot nyitott volna itt, visszalépett.

 

2011.02.15   Jó ütemben halad az építkezés a Szent István téren

Gőzerővel folynak a munkálatok a Szent István téren a városházával szemközti területen, ahol mélygarázs, üzletek és lakások épülnek. A felépítmények kivitelezését végző Bázis-Invest Kft. múlt év végén kezdte meg a helyiségek kialakítását. Ide költözik majd az okmányiroda, de lesz gyógyszertár és bank is.

 

2010.01.14   Megújul a Szent István tér

Megkezdték a polgármesteri hivatallal szemközti terület újjáépítését, amely a városközpont megújulását célzó önkormányzati beruházással egy időben, de magánberuházó által valósul meg. A múlt héten a régi romos épületeket bontották, a közeljövőben pedig megkezdik az új három tömbből álló épületegyüttes építését, melyben a mélygarázs felett üzleteket és lakásokat alakítanak ki.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT