MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Némethné Szkalla Ilona vívó szakedző, Balaton Vívóklub

Találatok száma: 5

 

2013.11.20   Díjkiosztó a vívóknál

Egy elmaradt díjkiosztó ünnepséget pótoltak egy hete a Polgármesteri Hivatal rendezvénytermében. Az SZ-L BAU balatonfüredi vívói itt vehették a jól megérdemelt elismerésüket, egész éves kiemelkedő teljesítményükért.

 

2013.05.28   Új edző az SZ-L BAU Balaton Vívóklubnál

Májustól Puskás Gábor személyében új edzővel erősített az SZ-L BAU Balaton Vívóklub. Örvendetes hír,hogy az Eötvös iskola vívó terme egész nyáron nyitva tart,így a sportolni vágyó fiatalok minden nap edzhetnek,és lehetőség nyílik napközis táborra is.

 

2011.12.13   Edzenek a füredi vívók

Jelentős összeget nyert a Széchenyi Terv keretén belül az SZ-L Bau Balaton Vívó Club a sportág népszerűsítésére. A megállapodást 10 a Balaton régióhoz tartozó oktatási intézménnyel kötötték, köztük van a balatonfüredi Eötvös Loránd Általános Iskola is.

 
 

2010.02.20   TLC Kupa a Balaton Vívóklubnál

TLC kupa néven a legfiatalabb vívópalántáknak rendeztek versenyt az Eötvös iskolában. A Balaton Vívóklub által szervezett versenyről természetesen nem hiányozhattak a füredi sportolók sem.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT