MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett vágó: Csángó Kornél

Találatok száma: 10

 

2010.04.09   Széchenyi emléknap Füreden

A legnagyobb magyarra gróf Széchenyi Istvánra emlékeztek Balatonfüreden a Széchenyi Társaság szervezésében. Az emlékmise előtt a társaság új elnökét dr. Tihanyi Lászlót kérdeztük terveiről.

 

2010.02.25   Az LMP lakossági fórumán

"Szeretnénk, hogy a hosszabb szezonban több munkalehetőséget találjanak azok, akik most kénytelenek elutazva munkát vállalni, ehhez nem gigaberuházásokra, hanem tájspecifikus, szelídebb, a kisebb pénzű magyar vendégeket is idecsalogató turizmusra van szükség." - mondta az LMP képviselőjelöltje Hajdu Mária Balatonfüreden.

 

2010.02.25   Egészségügyi koalíció alakult

Kistérségi Egészségügyi Koalíciót alakított a Városi Tiszti Orvosi Szolgálat. A szervezet célja, hogy felhívja a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára, egészségfejlesztési programot indítson és segítsen az egyes településeknek egészségtervet készíteni. A programban az orvosok és védőnők mellett az önkormányzatok és a civil szervezetek képviselői is részt vesznek.

 

2010.02.11   Héhn Zsuzsa kiállítása a Sunsetben

A csopaki Héhn Zsuzsa mindig odafigyel arra, hogy ha Füreden nyílik kiállítása, akkor a nézelődő biztosan találjon új festményeket is. A Múzsa Egyesület vezetője ezúttal a Sunset Étteremben állította ki alkotásait, amelyek a balatoni tájat jelenítik meg. Mostani tárlata azonban kissé eltér az eddigiektől, hiszen ezúttal erdélyi képeket is hozott magával.

 

2010.02.10   Németh Árpád tárlata

Németh Árpád grafikáit már jól ismerik a fürediek, hiszen több egyéni és csoportos kiállításon is bemutatta őket. Legújabb tárlatán, amely a polgármesteri hivatal folyosógalériájában látható, a grafikák mellett most színes akvarellek, különleges technikával készült képek is láthatók.

 

2010.02.05   Agrártámogatások 2010-ben

Múlt héten tartották Balatonfüreden a XXI. országos szőlész-borász továbbképző tanfolyamot. A négynapos rendezvénysorozat alatt több, mint húsz neves előadó elemezte a szőlő-bor szektor és a nemzetgazdaság legaktuálisabb kérdéseit, köztük Forgács Barnabás a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Minisztérium szakállamtitkára.

 

2010.02.05   Farsang az Eötvös iskolában

Egy hete rendezték meg az Eötvös Lóránd Általános Iskola farsangi bálját. Délelőtt az alsósok maszkarás bálját tartották meg, délután a felső tagozatosok diákdiszkóval

 

2010.02.05   Kazahsztántól Magyarországig

A Bakonyi Poroszkálók Hagyományőrző Egyesület, Hogyan Lovagoltunk Haza Kazahsztánból című előadását hallgathatta meg a közönség a füredi Közösségi Házban. Az előadó Csepin Pétert a Balatonfüredi Nyugdíjas Polgári Egyesület hívta meg. A hagyományőrző csoport már több nagyszabású utat is megtett a magyarság vándorlási útvonalán.

 

2010.02.01   Dramatizálási versenyt nyert egy füredi lány

Nem mindennapi hobbija van egy fiatal füredi lánynak, Fabacsovics Lili ugyanis meséket dramatizál, vagyis színpadi előadásra alkalmas párbeszédes formába írja át őket. A 17 éves lány már számos sikerrel büszkélkedhet. Legutóbb a Mészöly Miklós országos dramatizálási pályázaton nyert első helyezést.

 

2009.12.11   Kozma Imre festményeiből nyílt kiállítás Budapesten

Kozma Imre negyven festményét vitte el arra a kiállításra, amelyet Budapesten, az Újbudai Tetőgalériában rendeztek. Operatőrünk elkísérte a fővárosba a füredieket.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT