MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

A Füred Tv továbbra is a megszokott helyen, de új díszlettel látható

2009.03.30. 11:56 • Április 11-től, az új UPC csatornakiosztás életbelépésétől is a megszokott helyen érhető el a Füred Televízió műsora, függetlenül attól, hogy a néző áttért-e a digitális kínálatra vagy sem. A helyi csatornát továbbra is a Hálózat Tv és az ECHO Tv között, a C12-es csatornán, a 224,25 MHz-en találhatják meg az előfizetők.

Akinek tehát jelenleg is látható tévéjén a Füred Tv, annak nincs semmi tennivalója. Aki a digitális vételhez médiaboxot kapott a szolgáltatótól, ezen keresztül ugyan nem éri el - egyelőre - a helyi műsort, de visszakapcsolva a tévé távirányítójával, a korábban beállított helyen ugyanúgy, mint eddig, nézheti a programot. Április 8-tól egyébként új díszletből jelentkezik a Füred Televízió híradója. A tavaszi frissítéssel kék és bordó színt kap a stúdió, amely látványában jobban kötődik a Balatonhoz, ezen belül Füredhez. A március 26-i képviselő-testületi ülésen jóváhagyták a Füred Stúdió Televíziós Kft. szerződését, ennek értelmében továbbra is heti önkormányzati híradóval jelentkezik a csatorna és közvetíti a testületi üléseket. Áprilistól a Füred Tv - saját magát népszerűsítve - egy szlogent is bevezet. A "helyben vagyunk" mondat jól kifejezi a szerkesztőség szándékát, hogy a Füred Tv a helyi emberekről és a helyi eseményekről, hírekről szól. A megújulással egy időben a Füred Televízió saját reklámokkal népszerűsíti weboldalát, amely a térség leggyorsabb, legmegbízhatóbb internetes hírportálja.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#6 - Néző - 2009.03.31. - 13:06:26

Hát ez nagyon kis írás.:-) Mindenkire ráismertünk...

#5 - Don Giorno - 2009.03.31. - 12:34:51

Szappanopera? Tessék: Az első rész tartalmából: Don Paolo hazatér ezernégyszáztizenhetedik külföldi útjáról. Don Paolo elutazik. Don Estefano a bankokkal tárgyal. Don Estefano a miniszterekkel tárgyal. Don Estefano hatalmas beruházásba kezd. Első lépésként kirakja apró macskakővel egész Brazíliát. Don Carlos akadálymentesíti Amazonas menti klinkáját. Donna Helga sírógörcsöt kap, mert nem engedik szavalni. Alexandrosz, a család görög barátja sokadszor is csődbe jut. Alexandrosznál megjelennek régi ismerősei a végrehajtók. Alexandrosz meghívja ebédelni a köztársasági elnököt, de az gyanút fog, és nem megy el. A család áruházat építene, de az irigy szomszédok mindenkit feljelentenek. Don Paolo közben haza érkezik. Don Paolo elutazik. Don Estefano újabb beruházásba fog. Holland barátjával Van Dorfi úrral szinházat alapít. Donna Helga megnyugszik, lesz hol szavalni. Don Paolo megérkezik. Vele jön az őserdőből az elveszettnek hitt vak gyermek, Tomaso. Karácsony van, Tomaso zongorázik, a család boldogan zokog. Csupa könny a macskakő. Vége az első résznek.

#4 - HotGirl - 2009.03.31. - 07:21:03

Valami helyi szappanoperára gondolsz? Az tényleg nem lenne hülyeség de gondolhatod az mennyibe kerülne nekik. Jó így a Füred TV ahogy van, még a veszprémit is magasan lekörözi. Az utóbbi években sokat fejlődött.

#3 - LeRoy - 2009.03.30. - 19:20:52

Csinálhatnának saját filmet. Helyit. Zsírkirály.

#2 - Csorba Kata - 2009.03.30. - 14:18:31

Köszönjük a bizalmat, de filmet sajnos nem tudunk adni, mert így is alig bírjuk a kötelezettségeket kifizetni. Most már fizetünk az Artisjusnak, a Mahasznak, az ORTT-nek, a HTOE-nek, csak a létezésünkért, ebbe már nem férnek be a filmjogok. A másik pedig, hogy akkora a túlkínálat a filmekből, amivel nem lehet versenyezni.A mi specialitásunk a helyi hír, a helyi érték, ezt nem csinálja utánunk senki.

#1 - Kálmán - 2009.03.30. - 13:45:10

Jó a füredi adás ha tehetem mindig megnézem. Viszont 10-15 évvel ezelőtt mindig adtak egy-egy jó filmet is. Ezt nem lehetne újra?

 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1222

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2021.06.11 21:15:05

KAPCSOLÓDÓ HÍREK (2)

2012.10.11. Füred TV Híradó már szombaton is

2010.03.29. Logót vált a Füred Televízió

 

< Újabb 10  |  Régebbi 10 >

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2021 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT