MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Augusztus elsejétől igényelhető a krízissegély

2009.08.05. 14:52 • A kormány által létrehozott krízisalap egyszeri, vissza nem térítendő támogatást nyújt a válság miatt bajba jutott személyeknek, családoknak. A támogatás összege 20-50 ezer, kivételes esetben 100 ezer forint lehet.

A kérelmeket a helyi polgármesteri hivatalokban kell benyújtani, ahonnan azokat a nyugdíj-biztosítási igazgatósághoz továbbítják, itt történik az elbírálás és a megítélt támogatást is a nyugdíjfolyósítók juttatják el az érintettekhez. Ezt a fajta segélyt azonban csak azok igényelhetik, akik nem részesülnek nyugdíjban, vagy nyugdíjszerű ellátásban. A kormányrendelet szerint azok vehetik igénybe, akik 2008. szeptember 30-át követően veszítették el munkahelyüket, vagy a jövedelmük a 2008. szeptember havihoz képest 20 százalékot elérő mértékben csökkent, vagy a lakáshitelük törlesztőrészlete 2008 szeptemberéhez képest 20 százalékot elérő mértékben nőtt, vagy akinek egészségi állapota indokolja. Balatonfüreden a polgármesteri hivatal közigazgatási osztályán, a földszinti 2-es irodában Csontosné Galambos Katalin várja azokat, akik kérelmet kívánnak benyújtani. Hétfőn és szerdán 8-16 óra között, pénteken 8-13 óra között.

Nézze meg a tudósítást is!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1402

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2024.04.13 17:34:09

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT