MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett forgatási helyszín: Balatonfüred, Hajógyári Kikötő és Étterem

Találatok száma: 4

 

2016.09.17   A dobogó felső fokán a Raffica

Az idei évben három külföldi tókerülő versenyen, Németországban, Svájcban, és Olaszországban is a dobogó legfelső fokán állhatott a Raffica, ami számukra és egyben a vitorlás sportéletben is nagy eredmény. Király Zsolt, a csapat kormányosa számolt be élményeikről és jövőbeli terveikről.

 

2016.09.02   Érdi Máriával a riói olimpiáról

Remek eredménnyel zárta a riói olimpiát a vitorlázó Érdi Mária. A Tihanyi Hajós Egylet versenyzője a 10 futamot követően összesítésben az előkelő 14 helyen végzett.

 

2015.07.11   Átadták a Hajógyári Kikötőt

Egy minden igényt kielégítő hajókikötőt épített a Sennebogen cégcsoport a valamikori hajógyár területén. Őrizve a tradíciókat a régi gyárról Hajógyári Kikötőnek nevezték el, hallottuk az ünnepélyes avatáson.

 

2014.05.24   Első Hajógyár Kupa vitorlás verseny

A folyamatosan fejlődő és szépülő hajógyári kikötő, több színvonalas vitorlás verseny helyszíne lehet a jövőben. Ennek első állomása a szombaton megrendezett I. Hajógyári Kupa volt. A rendezvényen a sportlétesítmény vendégei vehettek részt, akiknek élő zenével is kedveskedtek a szervezők.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT