MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett forgatási helyszín: Balatonfüred, Római katolikus plébánia templom

Találatok száma: 5

 

2016.12.18   A balatonfüredi felnőtt kórusok ünnepi koncertje

A balatonfüredi felnőtt kórusok karácsonyi koncertjén fellépett Balatonfüred Város Vegyeskara, a Balatonfüredi Evangélikus Gyülekezet Kórusa, a Radnóti iskola Schola Kamarakórusa, a Református Egyház Énekkara és a Római Katolikus Plébániatemplom Énekkara. A koncert elején dr. Bóka István polgármester mondott ünnepi köszöntőt.

 

2016.07.13   Szentmisével búcsúztatták Gyűrű Géza atyát

Július 13-án helyezték örök nyugalomra Gyűrű Géza pápai prelátust, a város plébánosát, ezt megelőzően a Piros templomban mutatott be szentmisét Márfi Gyula veszprémi érsek.

 

2016.07.12   Elhunyt Gyűrű Géza pápai prelátus

Gyűrű Géza pápai prelátus, nyugalmazott érseki helynök július 4-én, életének 85. évében visszaadta lelkét Teremtőjének, -áll a Veszprémi Főegyházmegye közleményében. A balatonfüredi plébános harminc évig szolgált a városban, tavaly ünnepelte pappá szentelésének 60. évfordulóját.

 

2015.05.16   Mária evangéliuma a Piros templomban

A Balatonfüredi Művészeti Fesztivál programjában több igényes zenei élményt is kínáltak a közönségnek. Pünkösdhétfőn Tolcsvay László - Müller Péter - Müller Péter Sziámi oratórikus művét, a Mária evangéliumát mutatták be a Római Katolikus Plébánia templomban. Közreműködött Sáfár Mónika, Sasvári Sándor és Tolcsvay László, valamint a Rotunda Énekegyüttes Tóthné Mózer Annamária vezényletével. Most a hangversenyből mutatunk részleteket.

 

2015.11.28   Adventi egyházzenei áhitat

November 28-án négy kórus közreműködésével rendezték meg a már hagyományosnak számító Adventi Egyházzenei áhítatot a füredi Piros templomban. A helyi kórusok mellett, herendi és bakonybéli énekkarok is felléptek szombaton késő délután. Az eseményen készítettünk riportot dr. Baán Izsák szerzetessel, aki arról beszél mit tegyünk az adventi időszakban, hogy kell felkészülni az ünnepre, hogy az valóban meghitt legyen.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT