MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett forgatási helyszín: Siófok, DRV Zrt.

Találatok száma: 2

 

2010.11.03   700 millió forintnyi gyanús pénzmozgás a DRV-nél

Több tízmilliós indokolatlan végkielégítések, gyanús munkaszerződések, a volt vezérigazgató szociális alapon kapott 1 millió forintos vissza nem térítendő támogatása. Csak néhány azokból a visszaélésgyanús esetekből, amelyet egy nyáron indított átvilágítás derített ki a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.-nél. Az új vezetés a napokban tesz feljelentést ismeretlen tettes ellen, hűtlen kezelés és sikkasztás gyanúja miatt. Több mint 700 millió forint folyt el, miközben a fogyasztókkal az ország legmagasabb vízdíját fizettették, fizettetik. A felelősségre vonást, a szabálytalanságokhoz végig asszisztáló felügyelőbizottsági tagok sem úszhatják meg.

 

2008.10.07   Túlszámlázás

Informatikai hiba miatt jó néhány hibás számlát küldött ki az elmúlt időszakban a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. ügyfeleinek. A túlszámlázás számos füredi lakost is érint. Jankó Gábor PR-vezetőt a hiba okairól és a helyesbítés várható időpontjáról kérdeztük.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT