MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

700 millió forintnyi gyanús pénzmozgás a DRV-nél

2010.11.03. • Több tízmilliós indokolatlan végkielégítések, gyanús munkaszerződések, a volt vezérigazgató szociális alapon kapott 1 millió forintos vissza nem térítendő támogatása. Csak néhány azokból a visszaélésgyanús esetekből, amelyet egy nyáron indított átvilágítás derített ki a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.-nél. Az új vezetés a napokban tesz feljelentést ismeretlen tettes ellen, hűtlen kezelés és sikkasztás gyanúja miatt. Több mint 700 millió forint folyt el, miközben a fogyasztókkal az ország legmagasabb vízdíját fizettették, fizettetik. A felelősségre vonást, a szabálytalanságokhoz végig asszisztáló felügyelőbizottsági tagok sem úszhatják meg.

Olvassa el a kapcsolódó hírt is!

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#3 - Ricsmond - 2010.11.10. - 17:02:09

Nos ez azért nem semmi. Egyrészt, hogy a Füred TV ezt leközölte. Másrészt, hogy most akkor az érintett lopók gondolom nem alszanak nyugodtan. De ne is tegyék! Kapják meg bűntetésüket és emellett mindenüktől meg kell fosztani őket. Lakások, autók, vagyontárgyak. A börtönben úgysem le ezekre szükségük. Amúgy pedig szerintem meg kell próbálni egy pertársaságot létrehozni és a fogyasztók nevében perelni. Egy próbapert megérne.

#2 - Mirra - 2010.11.09. - 07:23:21

Felháborító és vérlázító! Szociális alapon kap lakástámogatást? Vezérigazgatóként? Bízom benne, hogy tényleg nem csak Reményi úr kapja meg a bűntetését, hanem mindazok a felügyelőbizottsági tagok akik végig hátradőlve ezt eltűrték!

#1 - Réz Ádám - 2010.11.08. - 16:39:30

Ha van következetes Igazságszolgáltatás, akkor remélem, hogy az arányosság és igazságosság nevében
ha egy tyúk tolvaj Borsodban egy hónapot börtönt kaphat jó esetben akkor az megnevezettek minimum 10 évet és vagyon elkobzást fognak kapni, hogy legyen miből esetleg kárpótolni a kisfogyasztókat.
Milyen alapon kér a Jogász Úr megértést a lakósságtól, hogy az esetlegesen kiderülő veszteségeket, rossz gazdálkodást is Ők finanszírozzák meg?
Kérjék vissza a kihelyezett kölcsönöket és jogtalan támogatást, hiszen a lakásra be kellene jegyeztetve lenni az jogfenntartás.
Milyen a Veszprém megyei Munkaügyi Felügyelőség, ha nem szúrtak nekik szemet az Igazgató nyilvánvaló
munkaügyi csalásai ?
Ideje volt a "Rendszerváltásnak"!!!

 

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 2014

Mai megtekintés: 5

Utolsó: 2024.06.22 05:29:23

ADATLAP

Forgatás napja: 2010.11.03

Sugárzás napja: 2010.11.10 (1007. adás)

Videó hossza: 0:05:26

Szerkesztő:

Bán László

Operatőr:

Steiner Péter

Vágó:

Steiner Péter

Forgatás helyszíne:

Siófok, DRV Zrt.

Riportalany:

Dr. Szabó Iván jogi képviselő, DRV Zrt.

Winkler Tamás vezérigazgató, DRV Zrt.

 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT