MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett forgatási helyszín: Balatonfüred, Hotel Marina

Találatok száma: 11

 

2015.07.19   I love Balaton Öbölátúszás

A hétvégén rendezték meg a 2015-ös öbölátúszást Tihany és Balatonfüred között. Óriási volt az érdeklődés a verseny iránt, ami a regisztrációnál hosszabb várakozást okozott.

 

2015.06.18   13 milliárd forint jut az egészségügyi dolgozók bérfejlesztésére

Balatonfüreden rendezték 46. kongresszusukat az egészségügyi szakdolgozók. A megnyitón Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár több, az érintettek munkakörülményeit pozitívan befolyásoló döntésről tájékoztatta a jelenlévő több száz szakembert. Bejelentette: a jövőben 13 milliárd forint jut bérfejlesztésre, 3 milliárdból korszerű eszközöket szereznek be és az ápolók utánpótlására is fókuszának egy ösztöndíj rendszer keretében. Nem kizárt az sem, hogy egységes munkaruházatot kapnak a dolgozók.

 

2012.06.19   Danubius Mosoly Olimpia a Hotel Marinában

Az 5 országban 46 szállodával működő Danubius Hotels Group idén ünnepli alapításának 40. évfordulóját. A jubileum alkalmából a cégcsoport valamennyi szállodájában különleges programokkal, kedvezményekkel várják a vendégeket. Balatonfüreden a Hotel Marinában hátrányos helyzetű gyermekeket láttak vendégül egy héten keresztül, a Mosoly Olimpia keretében.

 

2011.08.13   Öbölátúszás 2011.

Az idén is sikeresen rendezték meg az öbölátúszást Füred és Tihany között. Közel 1500-n indultak köztük olyanok is akik többször is teljesítették a négy kilóméteres távot.

 

2011.04.26   Az előfoglalások alapján jó szezon ígérkezik

Már az ünnepi hétvégén is nagyon sokan kihasználták azt, hogy az Annabella Hotel április 21-én megnyitott. Az igazgató szerint szinte telt ház volt és az előszezoni foglalások ismeretében minden remény meg van arra, hogy az idei év sem lesz rosszabb mint a tavalyi. A cégcsoport másik hotelje, a felújításon is átesett Marina, április 28-tól várja a vendégeket all inclusive szolgáltatással.

 

2010.08.05   Úszó Eb Füreden

Öt napig Balatonfüred volt az egyik helyszíne a 2010-es Úszó Európa-bajnokságnak. A Marina előtt 7 magyar versenyzőt láthatott a közönség, akik közül Risztov Éva szerepelt a legjobban. A csütörtöki napon 10 km-es távon a 7. helyet szerezte meg alig 10 mp-vel lemaradva a győztes holland versenyzőtől.

 

2010.08.04   Úszó Eb 2010 - megvan az első arany Füreden

Thomas Lurz nyerte az úszó Eb 10 kilométeres versenyét Balatonfüreden. A közel két óra alatt fej-fej mellett haladtak az úszók a Hotel Marina előtti pályán. Az izgalmas fináléban a német Európa- és világbajnok Thomas Lurz 1 óra 54 perc alatt ért a célba.Két másodperccelkésőbb érkezett az olasz Valerio Cleri, és 4 másodperccel a győztes ideje után fejezte be a versenyt, megszerezve a bronzérmet az orosz Jevgenyij Drattsev. Az úszó Eb nyíltvizi versenyei augusztus 8-ig tartanak Balatonfüreden.

 

2010.05.13   A Z+D szezonnyitóján

Az elsősorban közületek kiszolgálásával foglalkozó Z+D Kft. tartott szezonnyitót a Marina Hotelben, ahová várták meglévő partnereiket de azokat is, akik megbízható beszállítót keresnek, fontos számukra a minőség és a megfelelő árak.

 

2010.04.27   Tűzoltó gyakorlat a Hotel Marinában

A középmagas és a magas épületek tűzoltását és a lángokból történő mentést gyakorolták a lánglovagok a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezésében a balatonfüredi Marina Hotelben. Azért éppen ebben a szállodában, mert az épület minden szempontból alkalmas a magasból történő mentés bemutatására.

 

2008.09.04   Kovács Norbert füredi úszóval Pekingről

A 19 éves Kovács Norbert jól szerepelt egyéniben és váltóban is a Pekingben. Talán kevesen tudják, hogy Ő az 5. füredi olimpikon. A következő percekben a vele készült interjút láthatják.

 

2008.07.12   Öbölátúszás

A táv maradt továbbra is a 3,6 km, a résztvevők száma azonban jelentősen megcsappant a hagyományos öbölátúszáson. Szombaton voltak akik háromszor is teljesítették a távot.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2023 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT