MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett forgatási helyszín: Germering

Találatok száma: 3

 

2017.05.20   Küldöttség Germeringben

Európa embereket, emberek közötti kapcsolatot jelent, hallottuk Germeringben. Balatonfüred városi küldöttsége a bajor testvérváros meghívásának eleget téve utazott a München mellett fekvő Germeringbe. A testvérvárosi kapcsolat jövőre lesz harminc éves, mindkét település ragaszkodik hozzá, de szeretne fiatalokat is bevonni az együttműködésbe.

 

2008.10.24   Germeringi kirándulás 2008 őszén

Tavaly október végén két busznyi füredi vendégeskedett Germeringben. Vendéglátóink a tőlük megszokott szeretettel és odafigyeléssel fogadtak bennünket és kalauzoltak végig a városon, környékén és Münchenben.

 

2008.10.25   Fürediek Germeringben

Balatonfüred már 20 éve kitűnő testvérvárosi kapcsolatot ápol a Holland Castricum és a Finn Kuovala mellett a németországi Germeringgel. A két évtizedes barátság ünnepe idén áprilisban Füreden kezdődött, akkor a németek jártak a Balaton partján, most 90 Füredi látogatott el a München melletti városba.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT