MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Nagy Tímea fotós

Találatok száma: 6

 

2015.02.13   Ég és föld között - Nagy Tímea kiállítása Arácson

Február 13-án kora este sokan voltak kíváncsiak Nagy Tímea különleges természetfotóira. A képek érdekessége többek között a piesographi elnevezésű technikában rejlik, amely kiemeli a felvételek tónusgazdagságát. A kiállítás megtekinthető március 11-ig az Arácsi Népház nyitvatartási idejében. Hétfőn és csütörtökön 10:00-18:00, valamint szerdán és szombaton 14:00-18:00.

 

2012.10.27   Nyitott műterem és jótékonysági koncert az új füredi iskola javára

Októberben Balatonfüred várta a Nyitott Műterem alkotóit, a Szent István téren zenészek, festők, fotósok, szobrászok mutatták be az érdeklődőknek az alkotás folyamatát. A rendezvény egy jótékonysági koncerttel is kiegészült. Nagy Tímea meghívására St. Martin adott hangversenyt a zeneiskolában. A befolyt összeget a szervezők a szeptembertől önállóan működő, a tanulásban akadályozott gyermekek oktatását ellátó Fekete István Általános Iskola javára ajánlották fel. Az intézményben péntekenként komplex művészeti képzéseket tartanak, a kapott pénzből ezekhez vásárolnak eszközöket.

 

2011.05.12   Fekete-fehér - Nagy Tímea kiállításán

Különleges fotókat láthat a közönség az Esszencia étteremben. Nagy Tímea kiállításán Rádóczy Andrea köszöntötte a megjelenteket és Csorba Kata főszerkesztő méltatta a fotóművész munkáját.

 

2009.03.21   Fotótanfolyam

Nagy Tímeát sokan ismerik Füreden. A tehetséges fiatal fotós nemrég nyitott saját stúdiót. Szintén a közelmúltban indított el egy tanfolyamot, melynek keretében a digitális fényképezés alapjaira oktatja a jelentkezőket.

 

2008.07.20   Osztrák est Füreden

A Balatonfüredi Múzsa Művészeti Egyesület szervezésében osztrák napokat tartottak múlt hétvégén Balatonfüreden. Az ausztriai érchegység tövében fekvő település, Ybbsitz művészeti csoportja mutatkozott be Füreden. A programsorozat keretében nép- és iparművészeti kiállítás nyílt a Szabadidő központban az Ybbsitziek munkáiból. Szombaton este pedig jó hangulatú zenés-táncos estet rendeztek az Annabella sörkertben.

 

2008.07.14   Nagy Tímea kiállításán

Különleges színek és formák, egyedi hangulat jellemzi Nagy Tímea fotós legújabb kiállítását, amely a tihanyi Rege kávéházban nyílt. A tárlat 5 téma köré csoportosul. A képek többsége a háborítatlan természet szépségét adja vissza. De a már Füreden korábban kiállított erdélyi fotók is láthatók az augusztus 25-ig látható tárlaton.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT