MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Ujhelyiné Károlyi Krisztina önkormányzati képviselő, Jobbik Magyarországért Mozgalom

Találatok száma: 6

 

2016.10.16   JOBBIK fórum és sajtótájékoztató Balatonfüreden

Arácson és Balatonfüreden is találkozott a helyiekkel a JOBBIK országgyűlési képviselője, Kepli Lajos és Ujhelyiné Károlyi Krisztina, helyi önkormányzati képviselő. A sajtótájékoztatón a népszavazás értékeléséről, a fórumok tapasztalatairól és a választókerületi újságban megjelentekről is szó volt.

 

2015.03.13   A Jobbik sajtótájékoztatója a földfeltöltéssel kapcsolatban

Mint arról tavaly év végén beszámoltunk környezetkárosítás miatt feljelentést tett Kepli Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselője a füredi Lapostelki úttól nyugatra eső területen folyó, földfeltöltésekkel kapcsolatban. Két hatóság most megszüntette az eljárást, a politikus azonban ebbe nem nyugszik bele, jelenleg a környezetvédelmi felügyelőség határozatára vár. Minderről egy sajtótájékoztatón beszélt.

 

2014.12.05   Környezetkárosítás a füredi szőlőkben?

Több hatóságnál is feljelentést tett környezetkárosítás miatt Kepli Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselője, az Országgyűlés Fenntartható Bizottság ellenőrző albizottságának elnöke. Balatonfüreden a Lapostelki úttól nyugatra eső, egyébként szőlőművelési ágban nyilvántartott területen nagy mennyiségű építési törmeléket, földet helyeztek el, amelyben szemmel láthatóan veszélyes anyagok is vannak. Mivel ezek az ingatlanok fontos vízbázis védelmi területen fekszenek, veszélyben lehetnek a források, a képviselő szerint akár a Balaton is.

 

2013.01.18   A doni katasztrófa 70. évfordulójára emlékeztek

70 évvel ezelőtt 1943. január 12-én kezdődött meg a Vörös Hadsereg támadása a Don-kanyarban, melynek következtében a közel kétszázezres 2. magyar hadsereg teljesen megsemmisült.Idegenben, idegen érdekek mellett, hiányos fegyverzettel kellett harcolniuk a katonáknak. A kataszasztrófa áldozatainak tiszteletére Balatonfüreden a református gyülekezeti házban tartottak megemlékezést.

 

2012.01.13   A doni áttörésre emlékeztek Füreden

A II. Magyar Hadsereg -Don-folyónál elszenvedett- súlyos vereségének áldozataira emlékeztek pénteken Balatonfüreden. A 207 ezer fős hadsereg német parancsra indult el keletre és embertelen körülmények között, -30 fokos hidegben harcoltak. Végül a túlerőben lévő orosz hadtest megsemmisítő csapást mért a magyar katonákra, alig 60 ezren tértek haza.

 

2011.07.16   Kisemmizett füredi gazdákra emlékeztek

Az 50-es években meghurcolt és kisemmizett füredi gazdákra emlékeztek július 16-án a református temetőben. A néhai gazdák családtagjai, barátai, tisztelői a tavaly felállított kopjafa előtt gyűltek össze.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT