MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Vászolyi Judit igazgató, Hotel Marina, Hotel Annabella

Találatok száma: 9

 

2016.04.17   Nyit az Annabella és a Marina Hotel

A Danubius szállodalánchoz tartozó Hotel Annabella és Hotel Marina meghatározó Balatonfüred turizmusa szempontjából. A két házban összesen 738 szoba és rutinos kipróbált személyzet várja a vendégeket. A nagyhagyományú hotelek április végére túl vannak a terhelési próbán, hiszen legutóbb is 1200 vendég vett részt az Annabellában tartott nyugdíjas találkozón. A következő rendezvényen, a nemzetközi táncversenyen, az Anna-bál jegyében 23-án szombaton este 8 órától, másnap, vasárnap reggel 10 órától ingyenes bécsi keringő oktatást tartanak, ahová várják a balatonfüredieket is.

 

2015.07.21   Egyre többen nyaralnak Füreden

A korábbi évek jelentős fejlesztéseinek köszönhetően egyre több turista dönt úgy, hogy Balatonfüreden tölti a vakációt és a szabadságot. A nyár közepén járunk és már most látszik a számokból, hogy ismét emelkedett a vendégek száma a tavalyihoz képest. Hétvégente olyan mértékben telik meg a város, hogy akár az állandó lakosság három, négyszerese is megjelenik, ez a közlekedésben már érezhetően fennakadásokat is okoz, főleg a bevásárlóközpontok környékén. Szeretik Balatonfüredet, mert szép, tiszta és nem utolsósorban biztonságos üdülőhely is.

 

2014.09.09   10-15%-kal több vendég a szállodákban

Ez a nyár gyenge volt, halljuk sokszor a véleményt. Az időjárás bizony nem volt kegyes a strandolókhoz és ezzel együtt a fürdőhelyi büféket üzemeltető vállalkozókhoz sem. Ez azonban nem vetette vissza a nyári vendégforgalmat Balatonfüreden, sőt. A nagyobb helyi hotelek vezetői mind 10-15%-os vendégforgalom növekedésről számoltak be, van olyan szálloda, amely az eddigi legsikeresebb idényt tudhatja maga mögött.

 

2013.06.01   Jótékonysági Mosoly futás a beteg gyerekekért

Június elsején rendezték meg az idei Ultrabalaton versenyt, melyhez immár 4.alkalommal csatlakozott a Mosoly Alapítvány jótékonysági váltója, azzal a céllal, hogy segítse a súlyosan beteg gyerekek gyógyulását. A kezdeményezéshez több ismert ember, televíziós személyiség is csatlakozott.

 

2013.04.18   Szezonkezdés a Hotel Annabellában és a Marinában

Az előfoglalások alapján a tavalyinál is erősebb szezonra számítanak a két legnagyobb füredi szállodában, a Marinában és az Annabellában. Ez utóbbiban 64 szobát újítottak fel és a konyhát is korszerűsítették, így minden esély megvan arra, hogy megkapja a három csillag superior minősítést. A Marinában is elvégezték a szükséges felújításokat, itt továbbra is folytatódik -Füreden egyedüliként- az all inclusiv program.

 

2012.08.28   Utószezonban is teltházzal üzemel az Annabella és a Marina

A főszezon végén már biztosan látszik, hogy az előző évekhez képest nőtt a két legnagyobb füredi szálloda a Hotel Annabella és a Hotel Marina forgalma. Július 10-től szinte folyamatosan telt házzal üzemelnek a szállodák. Szeptember 10-ig még sok egyéni vendég érkezik, utána a csoportokat őszi csomagokkal várják, melyekbe a városi programokat is beépítették.

 

2012.06.19   Danubius Mosoly Olimpia a Hotel Marinában

Az 5 országban 46 szállodával működő Danubius Hotels Group idén ünnepli alapításának 40. évfordulóját. A jubileum alkalmából a cégcsoport valamennyi szállodájában különleges programokkal, kedvezményekkel várják a vendégeket. Balatonfüreden a Hotel Marinában hátrányos helyzetű gyermekeket láttak vendégül egy héten keresztül, a Mosoly Olimpia keretében.

 

2012.04.20   Nyit az Annabella és a Hotel Marina is

Teljes gőzzel üzemel Füred legnagyobb szállodája a Hotel Annabella és egy hét múlva nyit a Danubius lánc másik tagja, a Marina is. A két hotel közös igazgatóját, Vászolyi Juditot a nyárra várható forgalomról is kérdeztük.

 

2011.10.11   Új igazgató a Danubius szállodák élén

Nagy Jenő leköszönő igazgató után Vászolyi Judit vezeti októbertől Balatonfüred két legnagyobb szállodáját, az Annabellát és a Marinát. Vászolyi Juditnak nem ismeretlen a két hotel, hiszen 2007 óta értékesítési igazgatóként dolgozik itt. A fiatal igazgatónő családja, régi füredi vendéglátós család, mint mondja, szinte  az Annabella szállodában született.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT